بيگي گفت: طرح اصلاح نظام بانکداري اسلامي بعد از بررسيهاي کارشناسي تدوين گرديده، لکن فشارهاي کساني که منافعشان به خطر افتاده تاکنون مانع از به بحث گذاشتن آن در صحن علني شده است.
به گزارش
پايگاه خبري تحليلي پيرغار حجت الاسلام روح الله بيگي در گفتوگو با
آناج با اشاره به طرح جديد بانکداري اسلامي، اظهار داشت: اقتصاد ايران سالهاست که سرطان زده شده و عامل اصلي آن همين بانکها هستند.
وي ادامه داد: بانکهاي سطح کشور نه تنها اسلامي نيستند بکه سر تا پا ربوي ميباشند، در کشور اگر 2 هزار مسجد داشته باشيم در عوض 3 هزار و 500 رباخانه داريم.
نايب رئيس کميسيون اقتصادي مجلس با بيان اينکه مراجع عظام تقليد از سيستم بانکداري کشور به شدت انتقاد ميکنند، ابراز کرد: ما انقلاب کرديم و براي حفظ آن هزاران شهيد داديم، در عرصه نظامي، علمي، اخلاقي و مذهبي تعالي يافتيم اما در عرصه اقتصادي موفق نشديم.
وي توضيح داد: طرح اصلاح نظام بانکي بعد از برگزاري جلسات متعدد و استفاده از نظرات کارشناسان خبره به تدوين رسيده، اما اکنون عدهاي با اعمال فشار درصدد جلوگيري از مطرح شدن آن در صحن علني هستند.
اين نماينده مجلس نهم از احتمال عدم بررسي طرح مذکور در مجلس فعلي خبر داد و عنوان کرد: اميدواريم مجلس دهم بدون توجه به گرايشات سياسي و با عينک اقتصادي طرح اصلاح نظام بانکداري اسلامي را به تصويب برساند.
وي اذعان داشت: کساني که مخالف کليت اين طرح هستند و در پشت پرده به هيئت رئيسه فشار ميآورند، فقط ميخواهند برجهايشان بالا برود و اصلا برايشان مهم نيست خانهاي خراب گردد و يا با تعطيلي کارخانهها جوانان بيکار، در منجلاب فساد و آسيبها غرق شوند.
حجت الاسلام بيگي به اخذ ديرکرد و ارائه تسهيلات با درصد بازپرداخت کلان توسط بانکها اشاره کرد و يادآور شد: در اين کشور با مرور زمان بانکها پولدارتر و بدهکاران، فقيرتر ميشوند؛ سودهاي بانکي حرام است و با شرع ما همخواني ندارد، البته بايد به کساني که در آغوش آمريکا پرورش يافته و امروز در ايران مدير شدهاند، حق داد که حلال و حرام سرشان نشود.
وي در پايان اعلام کرد: داد مراجع تقليد در آمده و آنان پيگير اجراي طرح هستند اما متاسفانه دادرسي نيست و اهرمهاي فشار اجازه کار در فضايي توأم با آرامش را نميدهند.